Cum a ramas Valentina Pelinel insarcinata cu Borcea. "O spun pentru prima data"

Postat la: 21.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum a ramas Valentina Pelinel insarcinata cu Borcea.

Fostul sef al lui Dinamo, Cristi Borcea, isi traieste viata linistit, departe de fotbal, alaturi de familia sa. Omul de afaceri nu uita insa perioada petrecuta la echipa din Stefan cel Mare.

"Ma gandesc cu nostalgie, dar si cu bucuria de a fi realizat cele mai mari performante din istoria echipei, in perioada in care am condus-o. Insa ca dinamovist crescut in galerie de la 9 ani, ma gandesc cu tristete si uneori cu ingrijorare la situatia echipei de acum", a spus fostul actionar pentru OK Magazine. Borcea este casatorit cu Valentina Pelinel si au impreuna trei copii. Sotia i-a fost alaturi in momentele grele, cand acesta a fost in inchisoare. Ajuns la 50 de ani, Cristi Borcea are o viata demna de filmele americane. Este un om foarte bogat, a condus unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Romania, a facut inchisoare si are 9 copii din trei casatorii si o relatie extraconjugala.

"A fost greu, dar eu am ales sa fiu aici si i-am spus ca il sustin si il astept. Tot ce-am facut am facut cu iubire, cu suflet si cu mare sinceritate si iata ca lucrurile au iesit asa cum trebuie pana la urma. Am luptat amandoi ca sa fim astazi aici, impreuna si fericiti. Am nascut trei copii singura, au fost multe momente grele, dar daca stii ca esti iubita si iubesti, capeti forta sa mergi mai departe", a declarat Valentina Pelinel pentru OK Magazine.

Indragostita pana peste cap de Borcea, Valentina Pelinel a marturisit cum a ramas insarcinata cu fostul actionar de la Dinamo. "O sa spun pentru prima data ca am apelat la fertilizare. Nu stiu de ce, pentru multi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru ca aceasta este o cale de a ne implini visul de a fi mame. Sunt multe femei pentru care o sarcina naturala nu e posibila si aceasta este singura metoda, nu trebuie sa ne ferim, ci trebuie sa fim un exemplu si sa le dam curaj celor care vor sa aleaga calea asta. Noi ne doream foarte mult copii si am apelat la fertilizare aici, in Romania. Am avut parte de multa discretie si de servicii ca-n strainatate", a completat ea.

loading...