Cine este Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Postat la: 15.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cine este Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Bogdan Ioan a câștigat marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro! A fost o finală magică, în care cei patru concurenți au demonstrat încă o dată că au calități vocale formidabile și că au capacitatea de a face spectacol și de a ridica publicul în picioare.

Bogdan vine din Constanța și a studiat Arhitectura la Iași. A făcut dans sportiv de performanță până la 17 ani. Fiind fan Michael Jackson, a început să-i învețe mișcările și să învețe să cânte. Zilnic repetă peste 7 ore și, fiind impulsionat de prietenii lui, a început să ia și lecții de canto. Cu toate că a început cu acest stil, Bogdan și-a dorit întotdeauna să demonstreze că poate interpreta și piese din alte registre muzicale și a reușit să facă acest lucru la Vocea României.

În fiecare etapă, Bogdan a bucurat antrenorii și publicul cu timbrul lui vocal deosebit, dar și cu abilitatea de a face spectacol și de a se implica în totalitate în momentele pe care le-a adus pe scenă. Reprezentațiile lui au fost un mix perfect de sensibilitate și energie, iar piesele alese împreună cu Smiley l-au ajutat să demonstreze că poate aborda mai multe stiluri muzicale. Calitățile lui vocale au convins publicul că merită să câștige sezonul 8 Vocea României!

loading...
PUTETI CITI SI...