Ce va urma, in primul episod din ''Fructul Oprit'': Se va intoarce Costica acasa? Iata cu cine o insala pe Tanta

Postat la: 13.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce va urma, in primul episod din ''Fructul Oprit'': Se va intoarce Costica acasa? Iata cu cine o insala pe Tanta

Fructul Oprit 2019, sezon nou. Primul episod. Descoperirea va da peste cap viata mai multor personaje. Ce va urma, in primul episod din Fructul Oprit, care va fi difuzat miercuri, 16 ianuarie, la Antena 1.

Asadar, primul episod din noul sezon Fructul Oprit vine cu o adevarata surpriza pentru fani, dar si pentru unul dintre personajele din serial. Lumea Tantei se va prabusi, dupa ce va afla noi vesti de la Costica. In imaginile pe care i le trimite, acesta apare alaturi de Gina Pistol, chiar la ASIA Express. Reactia tinerei este una de disperare, banuind ca iubitul ei o insala cu vedeta tv, iar "descoperirea bomba" o impartaseste si cu cei doi olteni. Tanta le marturiseste "ce a aflat".

Ce va urma si cum va evolua relatia celor doi ramane de vazut. Se va intoarce Costica acasa? Miercuri, de la ora 20:00, telespectatorii se reintalnesc cu personajele lor preferate din "Fructul Oprit". Ultimul episod din 2018 din ''Fructul Oprit'' a avut un final total surprinzator. Dupa ce totul a mers conform planului si Alex a reusit sa o fure pe Sonia, imbracata in rochie de mireasa, inainte de marea nunta cu Adrian, un accident avea sa le dea viata peste cap. Din nou. Mihai s-a urcat baut la volan, iar Fructul oprit, ultimul episod din 2018, s-a incheiat cu o intrebare - a murit Alex?

loading...
PUTETI CITI SI...