Ce se întâmplă în aceste momente cu Florin Piersic. Apropiații actorului au rugat medicii să nu discute cu presa

Postat la: 25.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce se întâmplă în aceste momente cu Florin Piersic. Apropiații actorului au rugat medicii să nu discute cu presa

Bătrâneţea nu iartă pe nimeni, nici măcar pe "sacrul" cinematografiei româneşti, Florin Piersic. Maestrul şi-a păstrat eleganţa şi carisma însă, din păcate, este foarte slăbit şi aproape dependent de ajutorul celor dragi.

Recent, a ajuns, de urgență, la medic. Însoțit de "mâna lui dreaptă", Florin Piersic a mers la o clinică din Capitală pentru un control amănunțit. Actorul s-a ridicat cu mare greutate din mașină. La final, femeia care l-a însoțit le-a transmis doctorilor că „nu trebuie să răsufle nimic în presă" şi că, „dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie". Florin Piersic părea foarte afectat de problemele de la piciorul drept, iar la plecarea din clinică ținea în mână mai multe documente medicale și un plic în care se afla, probabil, o radiografie.

Născut pe 27 ianuarie 1936, Florin Piersic este un actor român de teatru și film. A jucat dramă, comedie, tragedie, figuri istorice, haiduci. A fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a V-a (1967) „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice". De asemenea, a fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru prestigioasa cariera artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc".

loading...
PUTETI CITI SI...