Ce diagnostic i-au pus medicii omului de televiziune Florin Calinescu: ''Ti se inmoaie genunchii''

Postat la: 02.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce diagnostic i-au pus medicii omului de televiziune Florin Calinescu: ''Ti se inmoaie genunchii''

Florin Calinescu este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune, chiar daca in momentul de fata a decis sa aleaga o cariera politica. Nu foarte multa lume cunoaste ca Florin Calinescu a fost pus in fata unui diagnostic crunt. Si, fara retineri, chiar el a povestit totul, stilu-i caracteristic.

Da, a fost luat prin surprindere de diagnosticul pus de medici, insa Florin Calinescu a stiut cum sa faca fata situatiei. A trecut prin clipe grele, fiind diagnosticat cu cancer de piele si a suferit o interventie chirurgicala in zona nasului.

Florin Calinescu spune ca, atunci cand ajungi la oncologie, intri intr-un adevarat malaxor al destinului. "Ti se inmoaie genunchii", marturiseste el. "N-am o problema... pana la oncologic! Acolo intri intr-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimanui. Poti sa fii Ioana d'Arc si Hercule la un loc si tot ti se inmoaie putin genunchii. Nu cred ca este cineva de pe planeta asta care sa zica: Ce am?! Cancer?! Misto! Sa desfacem sampania!", a spus Florin Calinescu.

Medicii au decis sa il opereze pe Florin Calinescu. I-au extirpat tumora, iar apoi s-au asigurat ca totul este in regula. Dupa interventia chirurgicala, Florin Calinescu a ramas cu o cicatrice la nas, aceasta fiind inlaturata cu ajutorul laserului.

"Aceasta tumora nu pune viata in pericol imediat, dar, ignorata, ajunge sa penetreze structura osoasa si sa patrunda pana la creier. De cele mai multe ori, aceasta forma de cancer de piele produce mutilari, cu ulceratii foarte mari, pana la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor si a tesuturilor alaturate tumorii atunci cand evolueaza necontrolat sau cand este tratata insuficient", a declarat dr. Mihaela Leventer, medicul dermatolog care l-a operat pe Florin Calinescu.

loading...
PUTETI CITI SI...