Bucătarul britanic Jamie Oliver a prins un bărbat care a încercat să-i jefuiască locuinţa din nordul Londrei

Postat la: 10.09.2018 17:49 | Scris de: ZIUA NEWS

Bucătarul britanic Jamie Oliver a prins un bărbat care a încercat să-i jefuiască locuinţa din nordul Londrei

Jamie Oliver a urmărit şi a prins un bărbat pe stradă după ce acesta a încercat să jefuiască locuinţa din nordul Londrei a cunoscutului bucătar britanic, scrie BBC. Potrivit martorilor, marţea trecută bucătarul l-a pus la pământ pe bărbat până au sosit poliţiştii.

Se pare că individul a încercat să pătrundă şi în alte case de pe strada unde locuieşte Oliver, soţia şi cei cinci copii. Ei se aflau acasă în acel moment. Oliver, în vârstă de 43 de ani, a confirmat pentru BBC că incidentul a avut loc şi era agitat când şi-a amintit evenimentul. Întrebat luni despre incident, Oliver a fost reticent în a comenta în detaliu, dar a mărturisit pentru BBC: "Nu este o situaţie în care să vrei să fii implicat, a fost ce-a fost şi s-a terminat cu bine".

Un purtător de cuvânt al Metropolitan Police a declarat pentru BBC News: "Poliţiştii au fost anunţaţi că un bărbat agresiv a încercat să pătrundă la mai multe adrese din zonă. Bărbatul a fost prins şi reţinut de Poliţie. El a fost condus la secţia de Poliţie din nordul Londrei şi a fost eliberat ulterior fără nicio învinuire". Nu se ştie de ce a fost eliberat, dar presa speculează că poliţiştii nu ar avea suficiente dovezi sau că bărbatul ar suferi de probleme psihice.

loading...