Apariţie misterioasă: Un adolescent dat dispărut în urmă cu trei ani a fost găsit, din întâmplare, într-o benzinărie la 1.000 km de casă!

Postat la: 18.04.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Apariţie misterioasă: Un adolescent dat dispărut în urmă cu trei ani a fost găsit, din întâmplare, într-o benzinărie la 1.000 km de casă!

Un băiat de origine americană, care a fost dat dispărut în urmă cu trei ani, a fost găsit hoinărind pe străzi la peste 1.000 de kilometri de locuinţă, în statul Utah, potrivit CNN.

Poliţia din districtul Summit a preluat un apel de urgenţă, în urma căruia era indicată prezenţa unui tânăr care dormea pe străzi, aflat lângă o benzinărie. Ajungând la faţa locului, poliţiştii i-au oferit ajutor şi au încercat să-l convingă să intre în maşina lor pentru a se încălzi. Unul din ofiţerii care s-au prezentat la faţa locului, a căutat pe site-ul Centrului Naţional pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi şi a găsit poza lui Connerjack Oswalt.

Connerjack Oswalt, 19 ani, a fost declarat dispărut în anul 2019 în luna septembrie din Clearlake, California, situat la nord-vest de Sacramento.

Organele de poliţie consideră că este aceeaşi persoană pe care au găsit-o la benzinărie. Autorităţile au contactat familia băiatului, la apel a răspuns mama acestuia. Pentru a-l putea identifica, femeia le-a spus poliţiştilor că băiatul are un semn din naştere pe gât. Bunicul lui Oswalt împreună cu tatăl vitreg au mers în Park City, Utah, pentru a-l recunoaşte pe băiat.

Conversaţia dintre mama băiatului şi tatăl vitreg, potrivit CNN:
„El este?", spune mama băiatului la telefon, la telefon.
„Puţin mai în vârstă, dar da", răspunde tatăl vitreg al lui Oswalt.
„Scumpul meu băiat este în viaţă. Poţi să te duci să-l iei, te rog?", a fost rugămintea femeii care nu-şi mai văzuse copilul de trei ani.

loading...
PUTETI CITI SI...