Andreea Balan a reusit sa o enerveze pe fosta colega de trupa: "Andreea Antonescu lua bataie de la tatal ei cu furtunul''

Postat la: 04.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Andreea Balan a reusit sa o enerveze pe fosta colega de trupa:

Este afirmatia cu care Andreea Balan a scos-o din sarite pe fosta ei colega de scena. Intr-o emisiune TV, Andreea Balan si-a marturisit traumele traite in copilarie facand referire la relele tratamente pe care tatal ei i le-ar fi aplicat. Andreea Antonescu o pune la punct pe fosta colega despre care lasa de inteles ca nu mai sunt in relatii prea bune.

Cel mai controversat subiect, invaluit in mister ani de zile, a explodat. Bataia incasata de cele doua fete din trupa Andre de la parinti n-ar fi doar un mit. Andreea Balan s-a confesat ca tatal ei o altoia adesea. Aceasta a marturisit ca si colega ei, Andreea Antonescu, avea parte de un tratament dur. "Din ce stiu eu, la ea a fost altfel pentru ca venea si mama ei si fratele, venea toata familia. In schimb, si ea era batuta cu furtunul", marturisea Andreea Balan in emisiunea lui Capatos. „Am inteles, aaah... stii ce nu-mi place mie vreodata? Nu-mi place sa ma bag in familia altcuiva. Mi se pare total imoral si incorect sa discut despre ce se intampla in familiile altor persoane. Nu sunt de acord cu genul asta de comentarii pentru ca tata este de mult plecat de pe lumea asta, mi se pare normal ca in momentul in care arunci niste acuzatii as cere si parerea celuilalt, din pacate tatalui meu nu i se pot cere argumente sau pareri. Mi se pare total imoral", a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.ro, emisiune difuzata de Romania TV.

La scurt timp dupa ce Andreea Antonescu a plecat de acasa, chiar ea marturisea ca nu mai suporta ce i se intampla: "Ma bucur foarte mult ca ati spus ca am plecat de acasa, nu ca am fugit, cum am fost acuzata. Va dati seama ca, daca am plecat de acasa, nu am plecat pentru ca mi s-a urcat vedetismul la cap, pentru ca am bani, sunt celebra, nu asta este motivul, ci din cauza faptului ca efectiv nu am mai suportat tratamentul la care eram eu supusa de catre tatal meu. Ii spun dansul, pentru ca am vorbit ieri la telefon si mi-a spus sa nu-i mai spun tata. Nu a fost alegerea mea. Am plecat pentru ca tatal meu ma batea, se comporta foarte urat cu mine, nu aveam voie sa fac absolut nimic."

loading...
PUTETI CITI SI...