Andreea Bălan, mesaj de suflet pentru George Burcea din spital: "Îmi oferă dragoste și susținere în fiecare zi"

Postat la: 25.03.2019 20:45 | Scris de: ZIUA NEWS

Andreea Bălan, mesaj de suflet pentru George Burcea din spital:

Andreea Bălan i-a transmis lui George Burcea un mesaj de suflet din spital. Fanii artistei au fost extrem de emoționați atunci când au citit cuvintele scrise de vedetă.

În această după-amiază, Andreea Bălan a făcut public un nou episod de vlog în cadrul căruia a vorbit despre cele trei intervenții chirurgicale complicate pe care le-a suferit în nicio lună. De asemenea, ea speră din tot sufletul să fie externată mâine sau poimâine. Tot astăzi, artista a publicat un mesaj extrem de emoționant pentru soțul ei, care a venit să o viziteze la spital.

Mesajul a fost, bineînțeles, însoțit de o fotografie în care George Burcea o sărută drăgăstos pe Andreea Bălan, pe creștet. „Este nelipsit, îmi oferă dragoste și susținere în fiecare zi, iar azi m-a scos la plimbare și a vrut să ne asortăm", a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram. Intervenția a fost una de succes, cu toate că artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

"Am avut embolie amniotică. Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Se poate întâmpla și din senin, nu numai prin naștere. Chiar doctorița mi-a spus că au existat cazuri să moară și copilul. La mine norocul a fost că a ieșit fetița și abia pe urmă a venit lichidul. A fost o minune, pentru că mai întâi a ieșit ea. Dacă nu interveneau pentru mine puteam să mor. M-au intubat timp de două zile. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador pentru că au făcut o comisie. Ca să ia o decizie atât de majoră trebuia să vină și doctorul spitalului, domnul Hergheligiu. În 10 minute s-au strâns pentru că era o decizie de viață și de moarte și uite că au luat decizia potrivită.

George era complet panicat, pentru că a urmărit toată nașterea. A ieșit asistenta, i-a arătat copilul, i-a spus . L-au luat de acolo, el și-a dat seama că e ceva în neregulă. A durat câteva ore, la un moment dat au venit 3 doctori și i-au explicat că situația e gravă. A stat cu frică până azi-dimineață. Mie mi s-a spus că am și pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai ținut minte nimic, m-am trezit abia aseară și am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atât de puternică.

E mititică și cuminte (n.r.- Clara Maria) și drăguță și de-abia aștept să mergem acasă să i-o arăt Elei. Se poate întâmpla și la nașteri naturale, nu numai la cezariană. E vorba de rupturile tale uterine. Mai stau 2-3 zile în spital. Voi putea să dansez peste o lună-jumate două, ca la cealaltă naștere. Domnul Hergheligiu a venit de acasă repede, în 10 minute. Și bineînțeles Dumnezeu a ajutat. Cred foarte mult în energiile doctorilor, au făcut tot posibilul să mă salveze. S-a speriat foarte tare George, ne iubim foarte mult și normal că nu vrea să pățesc ceva. Astăzi s-a liniștit total. E totul bine când se termină cu bine", a declarat Andreea Bălan.

loading...