Actorul care are o avere de peste 700 de milioane de dolari, dar trăiește cu 90 de euro pe lună. Vrea să doneze toată averea când va muri

Postat la: 10.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Actorul care are o avere de peste 700 de milioane de dolari, dar trăiește cu 90 de euro pe lună. Vrea să doneze toată averea când va muri

Actorul Chow Yun-Fat, în vârstă de 63 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și mai de succs actori din lume. A jucat în pelicule care s-au bucurat de succes la public, precum: Tigru și Dragon, Ana și regele, Pirații din Caraibe și multe altele.

Grație rolurilor pe care le-a interpretat, Chow Yun-Fat a adunat o avere de 714 milioane de dolari. În ciuda averii pe care o are, actorul trăiește modest. Potrivit lainformacion.com, acesta trăiește cu 90 de euro pe lună. Nu aruncă cu banii și cumpără doar ce e strict necesar. Starul cumpără alimente de la magazinele mici și de la tarabe și circulă cu transportul în comun.

Timp de 17 ani, Chow Yun-Fat a folosit același telefon, Nokia. Nu a avut conexiune la internet. A schimbat telefonul doar în momentul în care acesta s-a stricat și nu a mai putut fi reparat. Despre celebrul actor se știe că vrea ca averea sa să fie donată în scopuri caritanbile atunci când va muri.

„Nu port haine pentru alții, pentru a atrage atenția. Dacă sunt comode, pentru mine este suficient de bună. Visul meu este să fiu fericit și o persoană cât se poate de normală. Cel mai greu lucru în viață nu este să câștigi bani, ci să rămâi cu capul pe umeri și să-ți petreci viața simplu", declara Chow Yun-Fat într-un interviu.

loading...
PUTETI CITI SI...