A recunoscut in sfarsit adevarul! De ce nu arata Andreea Balan chipul fiicei sale nimanui. "Toata lumea ma intreaba..." Care este motivul

Postat la: 05.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

A recunoscut in sfarsit adevarul! De ce nu arata Andreea Balan chipul fiicei sale nimanui.

Cantareata Andreea Balan a explicat foarte clar care este motivul pentr care nu vrea sa arate fata fetitei sale, cel putin deocamdata. Andreea Balan a devenit mamica pentru prima oara in luna octombrie a anului 2016, atunci cand a adus-o pe lume pe fiica ei, Ella.

Andreea Balan, care in martie anul trecut s-a casatorit cu actorul George Burcea, publica pe retelele de socializare fotografii cu fiica ei, insa evita sa-i arate fata micutei. Cum toata lumea se intreaba d ce, Andreea Balan a decis sa explice care este cauza.

"Toata lumea ma intreaba de ce nu o arat. Este prea mica sa o arat, trebuie sa mai creasca un pic. Chiar am vazut recent la Antena 1 cum o alta vedeta si-a botezat copilul si a aratat-o la prima baita. Mi se pare penibil. Nu este normal sa-ti arati ca vedeta sau persoana publica copilul dezbrazat la baita. Cel putin 1 an sau 2 lasa-l sa creasca, sa se formeze ca om, sa arate a omulet. Nu o sa o tin ascunsa pana la 18 ani, este evident. Nu vreau sa mi se ceara mai des poza copilului meu decat o piesa", a declarat Andreea Balan.

 

loading...
PUTETI CITI SI...