A prevăzut finalul Game of Thrones acum doi ani. Actrița pe care nimeni nu a crezut-o

Postat la: 23.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

A prevăzut finalul Game of Thrones acum doi ani. Actrița pe care nimeni nu a crezut-o

O actriță din Game of Thrones a prevăzut finalul în urmă cu doi ani, dar nimeni nu a luat-o în seamă, mai ales partenerul ei din serial. Actrița din Game of Thrones pare să aibă un talent natural pentru a privi în viitor, după cum o presupunere făcută acum doi ani, s-a dovedit a fi corectă.

Întrebată în cadrul unei interviu cine crede că va urca pe Tronul de Fier în finalul serialului, Gwendoline Christie a avut perfectă dreptate prin ceea ce a spus. Aceasta a descris perfect situația de final, detestată de altfel de toți fanii serialului. În vârstă de 40 de ani, cea care a jucat-o pe Ser Brienne de Tarth în serialul HBO, a sugerat că Bran Stark va deveni conducătorul Westeros.

Într-un interviu acordat lui Extra, aceasta a vorbit alături de partenerul ei de platou, Nikolai Coster-Waldau, care a interpretat rolul lui Ser Jaime Lannister. Intervievatorul i-a întrebat în cele din urmă pe cei doi despre finalul acestui serial adorat de milioane de oameni, dar Nikolai, Jaime Lannister în drama fantastică, nu avea nici cea mai mică idee despre cum s-ar putea termina povestea. El a presupus că Daenerys Targaryen, sau Regele de noapte - două personaje care și-au întâlnit fiecare moartea în Sezonul 8. Pe de altă parte, costarul său Gwendoline a sugerat că ar putea fi cineva neașteptat.

loading...
PUTETI CITI SI...