Scandal imens după ce un iepure a murit în timpul unui zbor cu avionul

Postat la: 27.04.2017 09:11 | Scris de: ZIUA NEWS

 Scandal imens după ce un iepure a murit în timpul unui zbor cu avionul

United Airlines se află într-o nouă criză de imagine, după ce cel care era destinat a deveni cel mai mare iepure din lume a murit în timpul unui zbor între Marea Britanie şi SUA.

Compania aeriană, care s-a confruntat în ultimele săptămâni cu o publicitate negativă, după ce unul dintre pasagerii ei a fost brutalizat în timp ce era escortat în afara avionului, ar putea să aibă probleme juridice după moartea iepuraşului de mare valoare care a decedat în cabina unui Boeing 767. Măsurând 90 de centimetri, Simon ar fi trebuit să depăşească dimensiunile tatălui său Darius, de 1,3 metri, care este deţinătorul titlului de cel mai mare iepure din lume.

"Lui Simon i s-a făcut un control cu trei ore înainte de a urca în avion şi a fost declarat în stare fizică bună", a declarat pentru The Sun Annette Edwards, crescătoarea iepurelui. "S-a întâmplat ceva foarte ciudat şi vreau să ştiu ce. Am trimis iepuri peste tot în lume şi nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva", a continuat Edwards. Animalul a fost găsit mort în cuşca sa la sosirea pe aeroportul O'Hare, acelaşi în care pasagerul David Dao a fost scos din avion într-un mod brutal, la începutul acestei luni.