Zile libere Craciun - Revelion. Romanii vor avea parte de alte doua minivacante, sau chiar o vacanta in toata regula!

Postat la: 03.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Zile libere Craciun - Revelion. Romanii vor avea parte de alte doua minivacante, sau chiar o vacanta in toata regula!

Zilele de 24 si 31 decembrie ar putea fi libere, ceea ce inseamna ca romanii ar putea beneficia de alte doua minivacante de cate 5 zile de Craciun si Revelion!

Dupa minivacanta de 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, si 1 Decembrie, Ziua Nationala, alte doua zile libere ar putea fi declarate in preajma Craciunului si a Revelionului, in plus fata de cele de sarbatoare nationala. Hotararea ar urma sa fie discutata in Guvern. Cutuma a aratat ca atunci cand sunt zile lucratoare de legatura intre weekend si zilele de sarbatoare, Executivul a ales sa le ofere anagajatilor o zi de odihna in plus. Prima zi de Craciun este in 2018 intr-o zi de marti, in timp ce zilele libere legale sunt 25 si 26 decembrie (marti si miercuri). Daca Guvernul decide sa mai acorde o zi libera de la stat (luni), in ziua de Ajun, romanii ar putea avea in total o minivacanta de 5 zile. Aceeasi situatie, inca 5 zile libere ar fi pentru minivacanta de Anul Nou. 31 decembrie pica luni, fiind zi libera, apoi 1 si 2 zile libere. In total, romanii ar putea beneficia de 10 zile libere de Craciun si Anul Nou.

Numai ca zvonurile nu se opresc aici. Se pare ca Guvernul vrea sa faca un cadou deosebit romanilor dand liber si pe "puntea" dinspre Craciun si Anul Nou, adica in 27 si 28 decembrie (joi si vineri), astfel fiind vorba despre 3 zile libere in total, motivul fiind ca "oricum nu se prea munceste" in aceste zile, urmand ca ele sa fie recuperate in ianuarie. Asta ar face ca românii sa aiba 12 zile libere, o vacanta in toata regula!

loading...
PUTETI CITI SI...