Viorica si Ionita din Clejani fac nunta: „Daca Margherita nu se marita..."

Postat la: 22.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Viorica si Ionita din Clejani fac nunta: „Daca Margherita nu se marita...

Viorica si Ionita de la Clejani se pregatesc de nunta. Cei doi artisti se gandesc sa faca nunta din nou, la 25 de ani de cand sunt impreuna. Artistii de muzica de petrecere se gandesc serios sa ajunga din nou in fata altarului, iar Viorica de la Clejani a dezvaluit cum ar vrea sa fie evenimentul.

„Vreau sa fac nunta din nou si ii salut pe nasii nostri. Daca m-as mai face mireasa inca o data nu mi-as mai pune nimic in cap. M-as mai face mireasa inca o data, jur! Nici nu mai stiu cati ani aveam la nunta, cred ca aveam vreo 24 de ani, Marga avea patru ani... Sunt 25 de ani avem de cand suntem impreuna, ii punem la socoteala si pe cei fara acte." a declarat Viorica de la Clejani.

La randul sau, si Ionita de la Clejani este hotarat sa fie mire din nou. Acesta a vorbit despre momentele in care nu erau cunoscuti de catre romani. In anul 2000, acestia au ajuns cunoscuti in strainatate, dupa ce au aparut intr-un film cu Johnny Depp, numit „The Man Who Cried"

„Am spus asa... Daca Margheria nu se marita, Fulgy nu se insoara, facem nunta noi. Daca am reusit sa fim iubiti de public e pentru ca am muncit, in anii '90 am plecat din tara si am avut un spectacol in Paris. Am fost adusi de francezi in Romania, niste impresari francezi ne-au adus in Romania. Cand pleci de jos, stii sa apreciezi orice lucru, cand ai totul de-a gata consideri ca ti se cuvine totul." a completat Ionita de la Clejani.

Visul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani de a deveni renumiti si in tara de origine s-a implinit in 2004 cand au cantat la Premiile MTV Romania. De atunci, au moderat mai multe emisiuni TV si lansat mai multe piese de sucees.

loading...
PUTETI CITI SI...