Victor Ponta din Miami, mesaj catre Iohannis si Isarescu pe Codul Fiscal: "Rusine!"

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Victor Ponta din Miami, mesaj catre Iohannis si Isarescu pe Codul Fiscal:

Premierul Victor Ponta, aflat în concediu în SUA, la Miami, felicită firmele care "muncesc şi plătesc taxe cinstit" şi le transmite să le fie "ruşine" celor care "fac politică ieftină şi blochează din considerente strict politice Codul Fiscal".

Într-un mesaj postat vineri pe pagina sa de Facebook, premierul Victor Ponta felicită "firmele care muncesc şi plătesc taxe cinstit", precum şi ANAF, pentru combaterea evaziunii fiscale. În acelaşi mesaj, Victor Ponta le transmite să le fie "ruşine" celor care au blocat Codul Fiscal. "Ruşine celor care în ciuda acestor date evidente fac politică ieftină şi blochează din considerente strict politice Codul Fiscal şi celelalte politici de dezvoltare economică şi socială a României", a scris premierul.

Postarea de pe pagina de socializare a premierului vine după ce Ponta a primit datele privind încasările la buget făcute în luna iulie de ANAF. "1. Previzionat în Legea Bugetului (conform discuţiilor cu CE şi FMI) - 19,1 miliarde RON; 2. Calculat impact negativ al reducerii neprevăzute a TVA la alimente la 9% - 500 milioane RON (deci au fost previzionate de către «apostolii austerităţii» venituri de 18,6 milioane RON); 3. Realizat de către ANAF 19,6 MILIARDE RON! (1 miliard RON peste calcule într-o singură lună!)", a arătat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta, aflat în concediu în SUA, a anunţat şi joi pe Facebook că datele ANAF privind încasările din TVA au crescut în iunie faţă de aceeaşi lună a anului trecut cu 60 milioane lei, la 5,067 miliarde lei, în pofida scăderii TVA la alimente şi servicii alimentare, de la 1 iunie, la 9%.

loading...
PUTETI CITI SI...