Vanghelie a ajuns la spital, in criză!

Postat la: 04.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Vanghelie a ajuns la spital, in criză!

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a lipsit, miercuri de la procesul în care este acuzat de fapte de corupţie, transmite news.ro. Avocatul acestuia spune că a luat legătura cu şoferul edilului, care i-a transmis că Vanghelie are o criză renală şi a fost dus la Spitalul Universitar Bucureşti.

„S-a internat, la Spitalul Universitar în urma unei crize renale. În concluzie, cerem amânarea procesului pentru a fi audiaţi ceilalţi inculpaţi în prezenţa lui Vanghelie", a spus, în sala de judecată, avocatul Cristian Ene, apărătorul ales al lui Marian Vanghelie.

Avocatul a mai spus că informaţiile despre starea lui Marian Vanghelie le-a obţinut prin şoferul acestuia şi că va depune actele medicale la dosar. În urma acestei cereri, judecătoarea Otilia Bomboş de la Tribunalul Bucureşti a decis să acorde un nou termen pe data de 18 mai.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată, de procurorii DNA, în iulie 2015, pentru suspiciuni privind săvârşirea a nouă fapte de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte fapte de spălare de bani.

 

loading...
PUTETI CITI SI...