Uzzi de la BUG Mafia a scapat de inchisoare

Postat la: 18.05.2010 15:15 | Scris de: ZIUA NEWS

 Uzzi de la BUG Mafia a scapat de inchisoare | agentia.org

Baietii de la BUG Mafia au motiv de bucurie maxima. Nu numai pentru succesul inregistrat cu ultima piesa "Bag p..a-n lume si v-o fac cadou", ci pentru ca au scapat, inca o data, de necazurile cu justitia.

Alin Demeter, zis Uzzi, e cunoscut pentru caracterul lui coleric, ce i-a adus deseori belele. Ultima data, insa, niste smecheri l-au batut rau intr-o discoteca, iar stirea despre spitalizarea lui a facut inconjurul presei. Putini, insa, stiu ca, mai demult, la inceputul anilor 2000, Uzzi a caftit pe Calea Mosilor din Bucuresti un barbat care-l enervase.

TataeeL-a batut de l-a bagat in spital. Sectia 8 Politie l-a cercetat si l-a trimis in judecata pentru vatamare. Dupa niste ani, a scapat de inchisoare, dupa un proces lung si cu emotii, finalizat cu o condamnare cu suspendare.

Tataee, achitat la Arad

Si Tataee (foto stanga) a fentat parnaia, fiind achitat in procesul de la Arad, unul lung si plin de emotii la fel ca cel al lui Uzzi. L-a dus in fata judecatorilor un accident de masina cu victima, adevarat ghinion. Se intorcea de la un concert, in 2008, tinut intr-o comuna timiseana, cand s-a angajat intr-o depasire riscanta si a izbit un scuterist. A urmat o ancheta si un proces pentru vatamare corporala din culpa. In cele din urma, Tataee, alias Vlad Irimia, a scapat, el fiind achitat de judecatorii aradeni.

Vlad Teleaga

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...