Un tânăr din Republica Moldova a murit înecat la Neptun

Postat la: 11.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Un tânăr din Republica Moldova a murit înecat la Neptun

Un tânăr din Republica Moldova a murit înecat la Neptun, duminică seară. Deşi pompierii de la ISU Dobrogea au reuşit să îl găsească pe tânărul de 18 ani şi să îl aducă la mal, acesta nu a mai putut fi salvat.

Pompierii de la ISU Dobrgea au fost solicitaţi să intervină, duminică, în jurul orei 19:00, în zona plajei Bali din Neptun, pentru un tânăr de 18 ani în pericol de înec. Tânărul a fost adus la mal, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decedat. Potrivit replicaonline.ro, victima este din Republica Moldova şi venise vara aceasta pe litoral pentru a munci. Era cazat la hotelul Neptun.

Tânărul era însoţit de o fată, care a suferit un şoc, echipajul SMURD administrându-i un calmant, scrie reporterntv.ro. Tot duminică, la Corbu, doi copii de 14 ani au fost luaţi de apă. Unul dintre aceştia a reuşit să ajungă teafăr la mal, însă al doilea este în continuare de negăsit. În cursul serii, operaţiunile de căutare a copilului au fost sistate, din cauza întunericului şi urmeayă a fi reluate a doua zi.

loading...
PUTETI CITI SI...