Un sofer roman de TIR a fost gasit mort intr-o benzinarie din Franta

Postat la: 21.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Un sofer roman de TIR a fost gasit mort intr-o benzinarie din Franta

Tragedie pentru o familie din Bistrita Nasaud. Tata si sot, Florin Ciunterei, un sofer roman de TIR plecat in strainatate pentru un trai mai bun, a fost gasit mort intr-o benzinarie din Franta.

Totul a inceput in urma cu doua zile, atunci cand Florin, sofer profesionist angajat la o firma din Romania, a disparut efectiv si nu a mai raspuns la telefon rudelor si prietenilor. Oamenii s-au alarmat si chiar au postat un mesaj pe grupurile de profil de pe Facebook.

"Cautam pe un prieten bun care de doua zile nu raspunde la telefon. Familia e ingrijorata! Daca vreun coleg vede masina din fotografie in vreo parcare cu perdelele trase va rog din suflet sa incercati sa vedeti ce se intampla si sa ne anuntati !! Pe sofer il cheama Florin CF Ciunterei ! Auto Volvo albastru BN 05 FDR. E plecat pe ruta Barcelona (SP) catre 33649 Bielefeld (DE). Ultimul contact cu familia a fost de undeva din Franta!!!Va rog sa distribuiti mai departe postarea! Speram ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa aflam cat mai repede vesti de la el!Multumesc anticipat!", se arata in postarea de pe Facebook.

Teribila veste a venit astazi, atunci cand colegii lui Florin au descoperit ca barbatul si-a pierdut viata. Potrivit soferilor, Florin Ciunterei a murit intr-o benzinarie din Franta, in apropiere de orasul Nancy. Cel mai probabil, el a suferit un stop cardiac, insa toate imprejurarile in care romanul si-a pierdut viata vor fi stabilite de politistii locali.

loading...
PUTETI CITI SI...