Un polițist a recunoscut că a luat mită de 52 de ori

Postat la: 15.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Un polițist a recunoscut că a luat mită de 52 de ori

Un poliţist a recunoscut 52 de fapte de mită într-un dosar de coruție în care este cercetat și un bărbat pentru complicitate.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, polițistul de la Serviciul de Permise din Prahova a recunoscut anchetatorilor săvârşirea a 52 de infracţiuni de luare de mită. În acelaşi dosar de corupţie, un bărbat care lucrează la un birou de redactare a actelor necesare în vederea înmatriculării a recunoscut acuzaţiile de complicitate la luare de mită.

Procurorul a propus condamnarea polițistului în cadrul Instituției Prefectului Județului Prahova - Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor - Compartimentul Înmatriculare si Evidenta Vehiculelor. Acesta va fi cercetat sub control judiciar, cu pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită

Totodată, a fost propusă condamnarea bărbatului care se ocupa de redactarea actelor în vederea înmatriculării permanente sau provizorii a autovehiculelor, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la luare de mită. Acesta va fi condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

 

loading...
PUTETI CITI SI...