Un microbuz școlar s-a răsturnat în județul Hunedoara. 11 elevi au fost răniți

Postat la: 20.03.2017 09:00 | Scris de: ZIUA NEWS

Un microbuz școlar s-a răsturnat în județul Hunedoara. 11 elevi au fost răniți

Un microbuz școlar s-a răsturnat în județul Hunedoara. 8 elevi dintre cei 17 au fost răniți, luni dimineață, după ce vehiculul, care-i transporta la un liceu din Deva, a fost implicat într-un accident.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, iar medicii acordă îngrijiri medicale minorilor care sunt în stare de șoc. Accidentul a avut loc pe DJ 687 Sântuhalm - Hunedoara, pe raza localității Cristur. Cei 17 elevi, aflați în microbuzul școlar, învață la un liceu cu predare în limba maghiară din Deva. Traficul pe drumul dintre Deva și Hunedoara se desfășoară cu dificultate din cauza accidentului.

Soferul, de 61 de ani, pe fondul oboselii, a pierdut controlul vehicolului la un viraj destul de usor, iar microbuzul s-a rasturnat. Din ultimile informatii, starea copiilor este buna, niciunul nefiind ranit grav. Copiii au fost transferati la doua spitale din Deva si Hunedoara, deoarece accidentul a avut loc la jumatea drumului dintre cele doua localitati care au trimis ambulante la fata locului.