Un deţinut periculos a evadat de la Penitenciarul Pelendava

Postat la: 27.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Un deţinut periculos a evadat de la Penitenciarul Pelendava

Un deţinut de la Penitenciarul Pelendava, condamnat pentru trafic de minori, a evadat, joi, de la un punct de lucru interior, situat la o fermă din judeţul Dolj, el fiind căutat atât de angajaţi ai unităţii de detenţie, cât şi de poliţişti şi jandarmi, fiind considerat destul de periculos.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Pelendava, deţinutul Florin Bîrzan, în vârstă de 28 de ani, condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru trafic de minori, a evadat joi, de la punctul de lucru interior "Ferma Elita", aparţinând unităţii de detenţie. Mai multe echipe de la penitenciarele Craiova şi Pelendava, de la Centrul de Detenţie Craiova, dar şi poliţişti şi jandarmi de la Inspectoratul de Poliţie Dolj, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Politia de Frontieră acţionează pentru prinderea deţinutului.

Conducerea penitenciarului a dispus începerea unei anchete administrative, pentru a stabili în ce condiţii a evadat tânărul. Florin Bîrzan are 1,78 metri înălţime, ochi căprui, părul negru, fără semne particulare. El are domiciliul în localitatea Băileşti, judeţul Dolj.

 

loading...
PUTETI CITI SI...