Un copil de doi ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Bucureşti

Postat la: 14.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Un copil de doi ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Bucureşti

Un copil de aproximativ doi ani a căzut, sâmbătă, de la o fereastră a apartamentului situat la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 3, însă a scăpat ca prin minune, impactul cu solul fiind atenuat de crengile unor copaci.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, sâmbătă, cineva a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că un copil de aproximativ doi ani a căzut, din primele date, de la o fereastră a apartamentului, situat la etajul 6 al unui imobil din Sectorul 3 al Bucureştiului.

La faţa locului au fost trimise de urgenţă echipaje de salvatori şi poliţişti ai Secţiei 13. Copilul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica, a precizat că minorul nu are leziuni semnificative, însă va fi transferat la Marie Curie pentru supraveghere.

Se pare că impactul cu solul a fost atenuat de crengile unor copaci, precizează Poliţia Capitalei. Secţia 13 Poliţie face cercetări pentru a stabili în ce context s-a produs incidentul, urmând că în funcţie de rezultat să fie aplicate măsuri.

loading...
PUTETI CITI SI...