Un contrabandist de țigări a călcat cu mașina un câine polițist

Postat la: 21.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Un contrabandist de țigări a călcat cu mașina un câine polițist

Un câine al Poliției de Frontieră a fost călcat cu mașina de un contrabandist care, în încercarea de a scăpa, a vrut să îi lovească pe polițiști. Nefericitul eveniment s-a întâmplat joi seară, în jurul orei 20.00, atunci când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut, acționând în baza unor informații, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

"În cadrul acțiunii, în jurul orei 23.00, două echipaje formate din polițiști de frontieră din cadrul sectorului au observat două autoturisme de teren, care se deplasau pe câmp, dinspre frontiera de stat spre localitatea Avrămeni, județul Botoșani. Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea celor două autoturisme.

În momentul în care primul autoturism, un Mitsubishi Pajero Sport, a oprit, șoferul autovehiculului, aflat în spate, a virat brusc, încercând să acroșeze cu autoturismul pe cel de-al doilea echipaj, format din doi polițiști de frontieră, însoțiți de câinele de serviciu Ruv, în vârstă de 3 ani. Polițiștii de frontieră au reușit să se ferească din fața autoturismului, însă câinele de serviciu a fost accidentat mortal. Mașina și-a continuat deplasarea în viteză, conducătorul auto încercând să se sustragă controlului", se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii noștri au identificat conducătorul auto al primului autoturism ca fiind Lucian G., de 27 de ani, domiciliat în județul Botoșani. În continuarea acțiunii, a fost descoperit abandonat cel de-al doilea autoturism, care era încărcat cu aproximativ 20.000 pachete țigări de contrabandă. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale ce se impun.

loading...
PUTETI CITI SI...