Un barbat din Campulung isi vinde casa pe 100.000 de Biblii

Postat la: 18.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Un barbat din Campulung isi vinde casa pe 100.000 de Biblii

Un barbat din Campulung Moldovenesc, care locuieste de mai multi ani in Spania, a anuntat ca isi vinde casa cu doua etaje, strajuita la intrare de doi soldati romani din piatra, in schimbul a 100.000 de Biblii, relateaza Monitorul de Suceava.

Barbatul a pus doua bannere mari pe imobilul pe care intentioneaza sa il vanda: unul pe care anunta ca este dispus sa dea casa celui care ii ofera cartile sfinte, iar altul pe care „propovaduieste" a doua venire a lui Isus Hristos.

Contactat telefonic de Monitorul de Suceava pentru a afla ce l-a determinat sa dea casa la schimb pe 100.000 de Biblii, Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi a spus ca acest demers „este doar o mica parte din ceea ce am eu pe inima sa fac". Plecat la munca in Spania de peste 21 de ani, campulungeanul a povestit ca vrea sa renunte la casa pentru a putea sa faca rost de biblii pe care ar urma sa le duca, intr-o actiune de misionariat, in tari din Africa, dar si in alte tari „unde inca este foame de cuvantul lui Dumnezeu".

„Am pus acest anunt pentru ca eu consider ca revenirea Domnului Isus Hristos e foarte aproape, iar bunurile, casa mea, nu mai au nici o valoare. Am inteles din profetii ca Domnul Hristos revine foarte curand. Asa cum s-a profetit cand trebuia sa se nasca domnul Hristos, si au stiut doar trei magi care au citit din profetii, si s-au dus la imparatul Irod si au intrebat unde este imparatul de curand nascut, asa este scris si in Daniel si Apocalipsa in timpurile in care traim. Si am inteles ca in foarte scurt timp revine Domnul Hristos. Deci problema este foarte, foarte serioasa", a povestit barbatul din Campulung Moldovenesc.

Campulungeanul spune ca a primit deja mai multe telefoane din partea unor persoane interesate de casa, dar inca nu a ajuns la o intelegere cu acestea. Si asta pentru ca cei care vor sa faca schimbul trebuie sa stie ca in mod obligatoriu Bibliile trebuie sa contina si Vechiul si Noul Testament, dar si sa fie in engleza sau franceza. Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi ne-a declarat ca ar accepta sa dea casa si daca va veni cineva cu mai putin de 100.000 de biblii. „Eu vreau sa-l ajut pe client, dar Biblia trebuie sa fie completa. O Biblie se vinde si la mai putin de un euro. Iar la numarul de Biblii pe care il cer un potential client este liber sa caute si sa se intereseze de unde ar putea sa gaseasca cea mai buna oferta. De asemenea, am cerut Biblii in engleza si franceza, dar daca exista cineva care mai are si niste Biblii in romana sau alta limba le voi primi, pentru ca vreau sa-l ajut", a explicat barbatul.

loading...
PUTETI CITI SI...