Un bărbat a murit după ce a fost călcat de trei maşini pe trecerea de pietoni

Postat la: 03.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bărbat a murit după ce a fost călcat de trei maşini pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 53 de ani a murit după ce a fost călcat, pe trecerea de pietoni de trei maşini, după ce s-a angajat în mod regulamentar în traversarea străzii, în dreptul unui magazin. Victima, din comuna ieşeană Gropniţa, a fost călcat pe trecerea de pietoni pe drumul european care intră în municipiul Iaşi dinspre Leţcani.

Acesta a fost acroşat iniţial de o autoutilitară Volkswagen, condusă de un tânăr de 26 de ani, care a oprit în momentul impactului lângă axul drumului. Ulterior, o altă autoutilitară Peugeot a depăşit maşina staţionată în apropierea axul drumului pe partea stângă, călcând bărbatul care se afla inconştient pe carosabil, iar din urma acesteia un autoturism Dacia condus de un bărbat de 37 de ani a depăşit, la rândul său, maşina staţionată, trecând din nou peste victimă.

La faţa locului, au ajuns două echipaje ale Ambulanţei şi unul de SMURD care au încercat aproximativ o oră să-l resusciteze pe bărbat, fără a-l putea salva. "S-au efectuat manevre de resuscitare, dar s-a constatat decesul bărbatului. Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul a fost negativ în cazul tuturor. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

 

loading...
PUTETI CITI SI...