Un bărbat şi-a omorât partenera de viaţă după ce a descoperit că femeia îi face sex oral prietenului de pahar chiar în faţa lui

Postat la: 13.03.2018 08:25 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bărbat şi-a omorât partenera de viaţă după ce a descoperit că femeia îi face sex oral prietenului de pahar chiar în faţa lui

Marin Lungu, un gălăţean în vârstă de 55 de ani, a fost trimis în judecată la sfârşitul săptămânii trecute pentru omor asupra unui membru al familiei. Lungu trăia în concubinaj de 28 de ani cu Maricica Huţanu, cu care are doi copii, de 16 şi 25 de ani. Cei doi concubini obişnuiau să consume frecvent băuturi alcoolice.

Neavând un serviciu stabil, cei doi prestau muncă în folosul comunităţii pentru a putea încasa ajutorul social de la stat. La munca în folosul comunităţii l-au cunoscut pe Georgel Lungeanu, alături de care au consumat băuturi alcoolice în exces pe data de 3 ianuarie 2018. Conform anchetatorilor, Marin Lungu a adormit din cauza beţiei, iar la scurt timp după aceea concubina a acceptat să-i facă sex oral prietenului de pahar, care contribuise la orgia bahică cu 2,5 litri de vin.

Actul sexual s-a consumat chiar în faţa concubinului, care s-a trezit după câteva minute, i-a suprins pe cei doi şi a început s-o lovească pe femeie cu pumnii şi picioarele. Lungeanu susţine că a încercat să-l oprească pe agresor, dar nu a reuşit. Lungu şi-a lovit partenera de viaţă până când femeia a rămas fără suflare într-o baltă de sânge.

Plin la rândul lui de sânge, agresorul a mers la Poliţie şi a povestit ce se întâmplase. În urma autopsiei, s-a constatat că victima suferise fracturi de mandibulă, fracturi costale, fracturi de coloană toracică şi rupturi pleurale, decesul survenind pe fondul hemoragiei meningo-cerebrale traumatice. Ucigaşul a fost arestat preventiv, iar zilele trecute a fost trimis în judecată pentru omor asupra unui membru al familie.

 

loading...