Un bărbat a murit în Bucureşti în timpul slujbei de Înviere

Postat la: 08.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bărbat a murit în Bucureşti în timpul slujbei de Înviere

Un bărbat de 65 de ani a murit, sâmbătă noaptea, în timp ce participa la slujba de Înviere, acesta fiind prezent la o biserică din Sectorul 6 al Capitalei, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

"La biserica din Aleea Parva, un bărbat în vârstă de 65 de ani care a suferit un stop cardio-respirator a primit asistenţă medicală din partea a doi pompieri aflaţi în timpul liber şi care participau la slujba religioasă. Aceştia au efectuat manevrele specifice de resuscitare, până la sosirea echipajelor SMURD. În ciuda efortului depus, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat", transmite ISU Bucureşti.

Sursa citată menţionează că în cadrul misiunilor desfăşurate de pompieri în lăcaşurile de cult, 19 persoane au primit asistenţă medicală de urgenţă, şapte dintre acestea fiind transportate la unităţi spitaliceşti. Motivul principal al solicitărilor primite pentru acordarea primului ajutor a fost „persoane care au acuzat stări de leşin". Pe timpul nopţii, la nivelul Capitalei şi judeţului Ilfov nu au fost înregistrate incendii ca urmare a utilizării necorespunzătoare a lumânărilor aprinse.

 

loading...
PUTETI CITI SI...