Udrea declaratie șoc despre arestare: "Basescu atipise pe canapea!"

Postat la: 03.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Udrea declaratie șoc despre arestare:

Elenei Udrea a scris o carte pe care inca nu a publicat-o, dar cateva paragrafe din aceasta au ajuns la Romania TV. Udrea a descris momentul dinaintea arestarii ei. Din descriere nu a lipsit nici fostul presedinte, Traian Basescu.

"Eu si Gelu Visan strangeam masa, dupa ce mancasem sarmale, si spalam farfuriile. Domnul Basescu a atipit pe canapea. Asteptam sa vad decizia. Am primit un mesaj: M-au arestat. Dupa ce s-a trezit presedintele a intrebat daca a venit vreo veste. Nu am vrut sa ii spun nimic. I-a spus Gelu ca da si ca am fost arestata. Presedintele s-a cutremurat. I-am rugat sa plece ca sa nu ma gaseasca politistii cu ei acolo. Au plecat amandoi abatuti de acolo.", a scris Udrea.

Deputata a dezvaluit de ce nu a publicat pana acum cartea. "Am amanat publicarea cartii pentru ca experienta arestarii a fost traumatizanta. Acum caut un titlu pentru carte. In ea sunt pomeniti si doamna Laura Codruta Kovesi, Florian Coldea sau Livia Stanciu. Sunt cei care m-au trimis acolo. Nu stiu daca trebuie sa se teama sau nu. ", a mai spus Udrea la emisiunea lui Victor Ciutacu.

loading...
PUTETI CITI SI...