TVR, precizari dupa ce pe afisul de la Eurovision 2019 a aparut sigla PNL

Postat la: 10.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

TVR, precizari dupa ce pe afisul de la Eurovision 2019 a aparut sigla PNL

Televiziunea Romana, in calitate de membru al European Broadcasting Union si de organizator al Selectiei Nationale, face urmatoarele precizari cu privire la aparitia, in mediul online, a unui afis in care sunt reprezentate, in afara de logo-urile TVR, ale partenerilor sai si ale Eurovision Song Contest, elemente de identitate vizuala a unei formatiuni politice din Romania si mesaje care nu au legatura cu cea de-a doua semifinala a Eurovision Romania 2019:

• Respectivul produs grafic nu are nicio legatura cu evenimentul muzical, nu face parte din campania de promovare a Selectiei Nationale si NU este realizat sau aprobat de reprezentantii Televiziunii Romane.

• Afisul oficial al acestui eveniment muzical de prestigiu este publicat pe site-ul eurovision.tvr.ro si pe pagina de Facebook a evenimentului.

• Cea de-a doua semifinala a Selectiei Nationale, al carei principal organizator este Televiziunea Romana, va avea loc duminica, 10 februarie, de la ora 21.00, si se va incheia cu anuntarea pieselor care merg mai departe in Finala Nationala.

Folosirea elementelor de identitate vizuala ale TVR si Eurovision fara acordul Televiziunii Romane aduce grave prejudicii de imagine organizatorului evenimentului. Televiziunea Romana va lua toate masurile necesare pentru a recupera intregul prejudiciu cauzat ca urmare a utilizarii fara drept a elementelor de identificare TVR si Eurovision Song Contest.

loading...
PUTETI CITI SI...