Trei TIR-uri s-au ciocnit pe DN6. Două au luat foc, iar doi dintre şoferi au murit pe loc

Postat la: 01.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Trei TIR-uri s-au ciocnit pe DN6. Două au luat foc, iar doi dintre şoferi au murit pe loc

În urma impactului unul dintre autovehicule a luat foc. Echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului însă pentru doi dintre şoferi nu au mai putut să facă nimic, pentru că erau deja decedaţi.

"Azi dimineaţă, în jurul orei 8:20, pe DN 6, în apropiere de localitatea Slatina Timis, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 TIR-uri. În urma impactului, la unul din cele două tiruri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina cât şi remorca, ulterior incendiul propagându-se şi la cel de-al doilea tir. La faţa locului intervin de urgenţă 5 echipaje ale Detasamentului de Pompieri Caransebes, din care 1SMURD, 2 stingere, 1 descarcare, 1 prima interventie si comanda, un echipaj SAJ si Politia. Din nefericire, ambii soferi au fost declarati decedati

După sosirea echipajelor la fata locului, s-a constatat că în accident a fost implicat şi un al treilea tir. În acest caz însă, nu sunt victime, fiind avariată, doar remorca", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, Caraş-Severin. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza exactă a accidentului.

loading...
PUTETI CITI SI...