Trei adolescente, rănite după ce au căzut dintr-un carusel, la Festivalul Berii din Mediaş. Poliţiştii au deschis o anchetă

Postat la: 15.07.2017 08:05 | Scris de: ZIUA NEWS

Trei adolescente, rănite după ce au căzut dintr-un carusel, la Festivalul Berii din Mediaş. Poliţiştii au deschis o anchetă

Trei adolescente au fost rănite, vineri noaptea, la festival din Mediaş, judeţul Sibiu, după ce au căzut dintr-un carusel, care s-a defectat. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Reprezentanţii ISU Sibiu au arătat că trei fete cu vârste de 15 şi 16 ani au fost duse, vineri noaptea, la Spitalul din Sibiu, fiind rănite după ce au căzut din carusel, la un festival din Mediaş. „Tinerele au fost preluate conştiente, cu dureri lombare şi traumatisme, şi vor fi duse la Spitalul din Sibiu pentru investigaţii. Se pare că s-a produs o defecţiune la sistemul hidraulic şi acestea au căzut", spun reprezentanţii ISU Sibiu.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au deschis o anchetă în acest caz. „Din primele informaţii se pare că o defecţiune tehnică a împiedicat frânarea completă a caruselului şi terminarea programului. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale sunt la faţa locului, fiind deschisă o anchetă în acest caz", a declarat, vineri noaptea, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu. La Mediaş se desfăşoară, la sfârşitul săptămânii, Festivalul Berii.