Timişorean chemat la Poliţie după ce a distribuit pe FB poze cu maşini ale Poliţiei parcate greşit

Postat la: 19.04.2017 08:18 | Scris de: ZIUA NEWS

Timişorean chemat la Poliţie după ce a distribuit pe FB poze cu maşini ale Poliţiei parcate greşit

Un timişorean a fost invitat la sediul Poliţiei Locale pentru a da explicaţii după ce a distribuit pe Facebook o imagine cu două maşini ale instituţiei parcate pe trotuar astfel încât pietonii nu mai puteau trece.

Revoluţionarul Corneliu N. Vaida a postat, marţi, pe contul său de Facebook, o invitaţie pe care a primit-o de la Poliţia Locală Timişoara, prin care este anunţat că trebuie să se prezinte la sediul instituţiei, miercuri, iar în caz contrar va fi amendat.

"Vaida Corneliu Nicolae este invitat la Direcţia Poliţiei Locale, la data de 19.04.2017, ora 10.00, în lucrarea privind conţinutul mesajelor postate pe reţelele de socializare, respectiv Facebook, cu data de 13.04 şi 14.04.2017, în vederea clarificării. În caz de neprezentare, se vor aplica sancţiunile prevăzute de art. 2, pct. 33, din Legea nr. 61/1991, republicată", scrie în invitaţia primită de timişorean de la Poliţia Locală.

Corneliu N. Vaida a fost chemat să dea explicaţii la sediul Poliţiei Locale Timişoara după ce, în urmă cu câteva zile, a distribuit pe reţeaua de socializare o imagine în care apar două maşini ale instituţiei. Acestea erau parcate în faţa sediului Poliţiei Locale Timişoara, pe trotuar. Între maşini apare şi un cărucior de copii, cel care a realizat fotografia dorind să demonstreze că nu se poate trece printre ele.

"Miliţiene Cojan (n.r. şeful Poliţiei Locale Timişoara), tu şi adunătura ta de nesimţiţi, ce-ar fi să vă auto-amendaţi?", a scris Corneliu N. Vaida în dreptul fotografiei distribuite pe Facebook în data de 13 aprilie.