Techirgiol la piscina! Terapiile Anei Aslan au devenit ultramoderne

Postat la: 23.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Techirgiol la piscina! Terapiile Anei Aslan au devenit ultramoderne

Astăzi, în Eforie, Ana Hotels Europa și Ana Aslan Health Spa lansează, sub sloganul de mai sus, o bază terapeutică unică în România și în lume. O piscină exterioară, pe care v-o prezentăm în filmul postat, în aria căreia vor fi oferite tratamente complexe cu „aurul negru de la Techirgiol": aplicări de nămol, proceduri de masaj, căzi de îmbăiere și dușuri în vederea continuării tratamentului cu apă sărată de Techirgiol; un spațiu elegant de relaxare la soare, după finalizarea tratamentului cu nămol, o piscină terapeutică ultramodernă, de peste 136 de metri pătrați, cu apă sărată de Techirghiol.

Eloidoterapia sau tratamentul cu nămol este cunoscut din antichitate. Încă din 1924 , când a avut loc expoziția universală de la Paris, nămolul de Techirghiol a fost medaliat cu aur, fiind recunoscut încă de atunci în toată lumea pentru proprietățile sale miraculoase. Nămolul sapropelic de Techirghiol are o geneză unică în Europa, din trei surse diferite: degradarea fitoplanctonului, a zooplanctonului precum și degradarea minerală. Grație proprietăților fiziochimice și biologice, are efect antiinflamator, antioxidant și imunologic, combate durerile, ameliorează mobilitatea articulară și reduce semnificativ contracturile musculare.

Acest nămol minune este folosit sub formă de baie, de împachetări și oncțiuni. Efectul Techirghiol se manifestă asupra următoarelor afecțiuni și tipuri de boli: reumatologice, degenerative, periatrite de umăr, șold, tendinite, fibromialgie; spondilite; ortopedice; sechele post-traumatice; psoriazis, sindrom seboreic, dermatite, exeme cronice, alergodermi; afecțiuni ginecologice inflamatorii cronice (anexite, cervicite, metrite, tulburări de ciclu menstrual, infertilitate secundară); procese aderențiale postcervicale; afecțiuni neurologice periferice.

Revitalizând organismul și redând elasticitea pielii, renumitul tratament din baia cu nămol de Techirghiol și apa sărată a aceluiași lac are efecte terapeutice spactaculoase. Toate procedurile disponibile la piscina terapeutică exterioară, inaugurată oficial astăzi, pot fi completate cu terapiii complementare din bogata ofertă Ana Aslan Health Spa.

loading...
PUTETI CITI SI...