Teatrul lui Iohannis de la Cotroceni

Postat la: 26.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Teatrul lui Iohannis de la Cotroceni

Văzând că Teatrul Nottara din Bucureşti a fost nevoit să îşi suspende activitatea din cauza problemelor la structura clădirii, care e vizată cu bulină roşie şi poate cădea la un cutremur mai puternic, preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat pe actori să ţină spectacolele la Palatul Cotroceni. Clădirea are o sală de spectacole amenajată pentru astfel de evenimente, deci reprezentaţiile s-ar putea desfăşura aici până la remedierea situaţiei.

Sunt însă şi inconveniente legate de Palatul Cotroceni, spun cei de la Nottara. Accesul publicului este mult mai greoi, întrucât fiecare spectator va trebui verificat de SPP, iar scena de acolo este destul de mică. În fine, foarte multe bilete la spectacolele de teatru care erau programate până la sfârşitul anului erau deja vândute. Persoanele care au bilete cumpărate pot opta să ceară o returnare de bani sau să meargă la piesele organizate în sediul Preşedinţiei României.

"Miercuri, 25 noiembrie a.c., la Palatul Cotroceni, a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale şi directorul Teatrului Nottara, doamna Marinela Ţepuş. Administraţia Prezidenţială va pune la dispoziţia Teatrului Nottara sala de spectacole a Palatului Cotroceni, în condiţiile convenite printr-un protocol", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

 

loading...
PUTETI CITI SI...