Tânăr de 19 ani din Alba, găsit înecat în râul Târnava Mare

Postat la: 03.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Tânăr de 19 ani din Alba, găsit înecat în râul Târnava Mare

Corpul neînsufleţit al unui tânăr de 19 ani, dat dispărut în apele râului Târnava Mare, duminică, a fost găsit luni dimineaţa, în jurul orei 10.45, de forţele de intervenţie ISU Alba şi poliţişti. Acesta a fost reperat la circa 50 de metri de locul în care a fost semnalată dispariţia.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre Ş.T.I. (19 ani), din comuna Valea Lungă. Acesta mersese la scăldat duminică, împreună cu fratele şi cumnata. A intrat în apă şi nu a mai revenit la mal. Acesta a fost căutat de forţele ISU Blaj şi poliţişti, încă de duminică după-amiaza. Potrivit ISU Alba, duminică, 2 august, Garda de intervenţie Blaj şi Echipa de căutare - salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Aiud au fost solicitate să intervină, la ora 19.19, pe raza localităţii Valea Lungă, pentru căutarea unei persoane în vârstă de 19 ani dispărută în apele Râului Târnava Mare.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenţie, un autocamion de intervenţie, o ambulanţă SMURD şi o barca pneumatică, dar persoana nu a fost găsită. Luni dimineaţa, la ora 9.00, au fost reluate căutările pe Râul Târnava Mare. Sâmbătă seara, o minoră de 13 ani şi-a pierdut viaţa în râul Mureş, în zona localităţii Uioara de Sus. Echipele de intervenţie au găsit trupul neînsufleţit duminică, 2 august, la aproximativ 50 de metri în aval.

loading...
PUTETI CITI SI...