Surpriză majoră pe piața auto. Ce mașină germană preferă românii în 2018

Postat la: 05.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Surpriză majoră pe piața auto. Ce mașină germană preferă românii în 2018

Cea mai înmatriculată marcă din România, în primul trimestru al lui 2018, este Opel, care în primul trimestru al anului a crescut cu circa 56%, înregistrând cel de-al cincilea an consecutiv de creştere în România

Cea mai înmatriculată marcă din România, în primul trimestru al lui 2018, este Opel, care în primul trimestru al anului a crescut cu circa 56%, înregistrând cel de-al cincilea an consecutiv de creştere în România, potrivit ZF.ro. La finalul primului trimestru al acestui an, Opel România înregistrează cea mai mare creştere a numărului de autovehicule înmatriculate, din top 10, cca +56%, conform datelor rapoartelor zilnice de înmatriculări autovehicule noi (PC + LCV), disponibile la această dată.

Rezultatul obţinut în contextul în care piaţa înregistrează o creştere de doar 19% faţă de primul trimestru al anului trecut, marchează al cincilea an consecutiv de creştere în România pentru Opel. Dacă ne raportăm la numărul de unităţi, marca germană a înmatriculat în primul trimestru al acestui an cca 1.897 de modele, în timp ce anul trecut, în aceeaşi perioadă, înregistra 1.214.

loading...
PUTETI CITI SI...