Stupefiante pentru VIP-uri. Trei persoane reținute în urma audierilor. Elis Armeanca, de negăsit

Postat la: 13.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Stupefiante pentru VIP-uri. Trei persoane reținute în urma audierilor. Elis Armeanca, de negăsit

Trei persoane au fost reținute în urma audierilor care au fost efectuate la DIICOT Ploiești, sub acuzația de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Cei trei reţinuţi nu sunt persoane publice, însă fac parte dintre persoanele percheziționate joi, spun surse judiciare.

Elli Armeanca nu s-a prezentat la audieri și încă nu a fost găsit de anchetatori pana în acest moment. Totodată, Oreste teodorescu va fi audiat luni, ca martor, în același dosar. Designerul Răzvan Ciobanu și fosta sa colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!", femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, joi, la sediul DIICOT Ploiești, într-un megadosar de trafic de droguri. La ieșirea de la sediul DIICOT Ploiești, cei doi nu au vrut să comenteze.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Libertatea că cei doi au fost citati pentru a se prezenta la audieri, iar aceștia nu se numără printre persoanele ale căror nume apar în dosarul „stupefiante pentru VIP-uri" și la domiciile cărora procurorii au descins în căutarea de probe. La ieșirea de la audierile de la DIICOT, unde au petrecut mai bine de o oră, niciunul dintre cei doi oameni de fashion nu a dorit să comenteze situația în care se află și motivele pentru care au fost chemați la Ploiești pentru a da declarații.

loading...
PUTETI CITI SI...