"Stelele Rockului Românesc" se întorc la Arenele Romane cu o noua ediție de colecție.

Postat la: 24.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

În data de 4 noiembrie la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc ediția cu numărul trei a "Stelelor Rockului Românesc". Prezentat inițial ca un eveniment Trooper&Friends, concertul "Scandal" s-a transformat într-o întâlnire între mai multe nume care au scris pagini importante de istorie în rock-ul românesc.

Alin Dincă, solistul Trooper, a declarat: "Se pare că după precedentele două ediții 'Stelele Rockului Românesc' pur şi simplu nu mai reuşim să facem producții mai restrânse. Am stat alături de colegii din Trooper şi ne-am gandit ce moment memorabil să mai oferim publicului. Ne-am sunat prietenii şi, din vorbă în vorbă, din trupă în trupă, am ajuns la concluzia că evenimentul ăsta trebuie să se numească 'Stelele Rockului Românesc'. Se adună aici o mulțime de găşti cu greutate. Altar or sa vină cu energia lor incredibilă, Taine cu tehnicitatea aia minunată, Gothic ne sunt şi ei alături - unii dintre deschizătorii de drumuri pentru o mulțime de trupe românești! C.A.S.H. nu aveau cum să lipsească! Puține trupe se pot lăuda cu atâtea piese minunate, atâta melodicitate... Chrom Dioxid sunt frații nostri. Trupă care în anii '90 rupea toate topurile rock din țara asta. Am vrut să avem pe scenă şi o gască tânără. Iron Cross au multe lucruri de spus. O să îi vedeți la Arene. Despre Iris nici nu mai am ce să zic, de atâtea ori am vorbit despre ce înseamnă muzica lor pentru mine. Cristi Minculescu, Boro şi Valter au acceptat invitația noastră şi nu pot decât să le mulțumesc încă o dată pentru toate clipele în care mi-au fost alături în viața asta. Prieteni, trebuie neapărat să ne adunăm la Arene şi să ne bucurăm încă o dată de toate găştile astea! Şi nu ne oprim aici! Avem multe alte surprize pentru voi în data de 4 noiembrie."

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scena alături de trupe de renume ale genului muzical precum Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP şi mulţi alţii.

Biletele pentru concertul din 4 noiembrie de la Arenele Romane se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. Pentru reîntâlnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

- 50 de lei intrare general;

- 70 de lei în ziua spectacolului.

loading...
PUTETI CITI SI...