Sorin Blejnar, condamnat la 6 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă

Postat la: 18.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Sorin Blejnar, condamnat la 6 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă

Sorin Blejnar, fostul şef ANAF, a fost condamnat la 6 ani de închisoare. Decizia aparține Tribunalului București, dar nu e definitivă. Vorbim de dosarul în care Blejnar a fost trimis in judecata in 16 decembrie 2016, pentru trafic de influenta.

Fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti în 2016 pentru trafic de influenţă. El ar fi primit în 2011 peste 12 milioane de lei de la un om de afaceri pentru a încheia nişte contracte cu societatea pe care o conducea. Într-un alt dosar, Blejnar a fost condamnat în primă înstanţă la 5 ani de închisoare,-

În calitate de președinte al ANAF, el ar fi cerut peste 12 milioane de lei de la un om de afaceri pentru a încheia contracte în domeniul IT cu instituția pe care o conducea. O parte din bani, aproximativ un milion de lei, ar fi ajuns la un subaltern. Dosarul este unul care a pornit de la structura din Ploiești a DNA. În martie 2018, Sorin Blejnar a fost achitat în primă instanță în dosarul „Motorina". El este acuzat în acest dosar de sprijinire a unui grup infracțional și evaziune fiscală. Decizia nu este definitivă.

loading...
PUTETI CITI SI...