Socializare la maxim: Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, va deveni tată

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Socializare la maxim: Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, va deveni tată

Fondatorul celei mai utilizate reţele sociale din lume, Mark Zuckerberg, va deveni tată. Zuckerberg a scris despre sarcina soţiei pe pagina sa de Facebook.

„Acest moment va marca un nou început în viaţa mea şi a soţiei mele. Trebuie să mărturisesc că am fost amândoi binecuvântaţi cu oportunitatea de a avea un impact asupra vieţii atâtor oameni, Prischilla în calitate de doctor şi educatoare, şi eu în calitate de fondator al acestei comunităţi online. De acum înainte însă, ne vom îndrepta atenţia către crearea unei lumi mai bune pentru copilul nostru şi pentru generaţia viitoare", a scris Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

Soţia lui Mark, Prischilla Chan, a avut trei sarcini pe care nu a reuşit să le ducă la bun sfârşit. În cazul acesta însă, sarcina a reuşit să evolueze îndeajuns încât să nu mai existe riscul de a pierde copilul, informează CNBC. Zuckerberg a adăugat, în postarea publicată pe Facebook, că deschiderea cu care cei doi şi-au împărtăşit experienţa speră că va încuraja şi alte cupluri să procedeze la fel. Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit în anul 2012, după o relaţie de 9 ani. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată pentru studenţii de la Harvard University, în anul 2003.

loading...
PUTETI CITI SI...