Simulare BAC 2014. Subiecte și bareme la ISTORIE Clasa XI

Postat la: 05.03.2014 12:34 | Scris de: ZIUA NEWS

Simulare BAC 2014. Subiecte și bareme la ISTORIE Clasa XI

Elevii claselor a XI-a au susținut, miercuri dimineața, simularea la proba obligatorie a profilului - ISTORIE, pentru profilelul uman și MATEMATICĂ pentru profilul real pentru examenul de BACALAUREAT 2014. Pentru prima dată, elevii de clasa a XI-a vor da simulare pentru examenul de bacalaureat, astfel încât să se obișnuiască cu atmosfera de examen.

La fel cum va fi și la examenul de BACALAUREAT 2014, elevii au primit subiecte diferite în funcție de profilul la care au studiat în liceu. Astfel elevii de clasa a XI-a de la Filiera teoretică, profil umanist, toate specializările; Filiera vocaţională - profil artistic, toate specializările; - profil sportiv, toate specializările; - profil pedagogic, specializările: bibliotecar-documentarist, instructor-animator, instructor pentru activităţi extraşcolare, pedagog şcolar; - profil teologic, toate specializările au susținut, miercuri dimineața simularea la ISTORIE.

Elevii de clasa a XI-a au intrat în săli până la ora 8.30, iar testarea a început de la ora 9.00 şi candidații nu au avut voie să părăsească spaţiul de examinare înainte de ora 10.30. Aceștia au avut la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor. La fel cum se va ântâmpla și la examenul propriu-zis din vară, elevii au fost repartizați în săli în ordine alfabetică, în funcţie de listele afişate pe uşa clasei, câte un elev în bancă, în funcţie de spaţiul disponibil.

Elevii nu au avut voie să intre în săli cu materiale din care se pot inspira pentru rezolvarea subiectelor sau cu telefoane mobile. Sălile de examen şi de corectare a lucrărilor sunt monitorizate video.

foto: www.b365.ro