Silviu Prigoană se însoară a șaptea oară

Postat la: 29.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Silviu Prigoanâ se însoară a șaptea oară

Un fost deputat PDL şi candidat la Primăria Capitalei în urmă cu patru ani se va însura pentru a şaptea oară. Mihaela Botezatu, iubita lui Silviu Prigoana, a dezvaluit ca omul de afaceri i-a daruit deja un inel de logodna si ca au inceput chiar sa puna la punct detaliile pentru nunta.

„Nu a fost o cerere in sine ci am discutat despre familie la vreo trei-patru luni de la inceputul relatiei. Ne dorim copii, macar unul. Silviu ar vrea mai multi, vreo trei, dar vom vedea ce va vrea Dumnezeu. El isi doreste foarte mult o fetita. Inca nu am stabilit data nuntii, lasam lucrurile sa decurga de la sine. (...) Silviu mi-a facut o multime de surprize. Cu o seara inainte de ziua mea am avut o masa rezervata la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Las Vegas, Bellagio, cu fantana dansatoare si lumini, unde am iesit toti si ne-am simtit foarte bine. Luni am mers la un show, apoi am avut masa rezervata la un alt restaurant, unde am avut tort, mi-au cantat „la multi ani", iar Silviu mi-a oferit un inel superb", a povestit Mihaela pentru revista Taifasuri.

Silviu Prigoana a fost casatorit de sase ori cu trei femei diferite. Prima sotie, Viorica, mama celor doi baieti mari, Honorius si Silvius, a decedat cu multi ani in urma, iar de a doua, Gabriela, s-a despartit in 2003. A urmat apoi Adriana Bahmuteanu, cu care s-a insurat si de care a divortat de 4 ori si cu care are tot doi baieti: Maximus si Eduard.

loading...
PUTETI CITI SI...