Sile Cămătaru, dus la audieri în urma unui scandal iscat la Curtea de Apel Bucureşti

Postat la: 27.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Sile Cămătaru, dus la audieri în urma unui scandal iscat la Curtea de Apel Bucureşti

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, acuzat că a agresat un alt inculpat din dosarul unor grupări interlope din Capitală, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, a fost dus la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri, alături de alţi membri ai grupărilor judecate.

Vasile Balint, împreună cu alţi inculpaţi dintr-un dosar judecat joi la Curtea de Apel Bucureşti, au fost preluaţi de la instanţă cu o maşină a Jandarmeriei pentru a fi duşi la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri, potrivit Mediafax. Robert Gabriel Buşă, zis Robert a lui Ioc, judecat şi el în proces, a fost dus la spital, având o rană în zona nasului, el declarând că a fost tăiat de Sile Cămătaru.

Incidentul s-a petrecut pe holurile instanţei, unde ambii bărbaţi s-au prezentat la proces. În acest dosar, 20 de persoane, printre care şi fraţii Cămătaru, sunt acuzate de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor şi a fost arestat după ce a participat, alături de aceştia, la o serie de conflicte violente.

Ulterior, el s-a distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest. Mai multe ştiri pe aceeaşi temă: Sile Cămătaru a fost eliberat din arest. Acesta a fost plasat în arest la domiciliu Vasile Balint zis şi Sile Cămătaru a fost eliberat din arestul preventiv. Asta după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis să îl plaseze în arest la domiciliu, în dosarul în care este inculpat.

loading...
PUTETI CITI SI...