Sile Cămătaru despre atentatul la Udrea: Sunt prieten cu Dorin Cocoș...

Postat la: 03.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Sile Cămătaru despre atentatul la Udrea: Sunt prieten cu Dorin Cocoș...

Cunoscutul interlop Sile Cămătaru a reacționat după ce în presă a apărut informația potrivit căreia ar fi plătit un deținut de la penitenciarul Colibași să o înțepe pe Elena Udrea cu un ac infestat cu HIV. Acesta a spus că este prieten cu fostul soț al Elene Udrea și că nu ar fi făcut niciodată așa ceva.

Sile Cămătaru spune că întreg scandalul este menit să îl discrediteze și că ținta nu este Elena Udrea ci chiar el. "Tot ce a apărut este o invenţie. Nici nu se pune problema de aşa ceva! Apariţia numelui meu in acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu as putea sa fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocos. Am stat cu el patru luni in camera, la arestul central. Deci totul este doar o minciuna! Nu înţeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc in aceasta poveste sinistra!", a spus Sile Cămătaru, potrivit cancan.ro.

Reamintim că Elena Udrea susţine că se află în pericol după gratii, asta după ce a fost informată că un bărbat a primit de la Sile Cămătaru 15.000 de euro pentru a o înțepa cu un ac infectat cu HIV. Chiar cel care urma să o înțeapă i-a trimis fostului ministru o scrisoare în care îi spunea ce se întâmplă.

Atacul ar fi urmat să aibă loc în momentul în care ea era transferată la instanţă. În plus, bărbatul, care susţine că are 42 de ani şi este acuzat de răpire, scrie că totul a fost comandat de Sile Cămătaru, care a fost dispus să dea 15.000 de euro. 

"Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile.Au discutat despre tine şi spunându-i că vrea să te distrugă şi că dacă are pe cineva care să-ţi facă rău. Sile a zis da spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de sida ca să te distrugă", i-a transmis deţinutul lui Udrea. 

 

loading...
PUTETI CITI SI...