Sebastian Ghiţă şi baronul de Prahova, Mircea Cosma, încă 60 de zile sub control judiciar

Postat la: 13.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Sebastian Ghiţă şi baronul de Prahova, Mircea Cosma, încă 60 de zile sub control judiciar

Procurorii DNA Ploieşti au dispus, astazi, prelungirea cu încă 60 de zile a măsurii controlului judiciar luată faţă de deputaţii Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma şi de preşedintele suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma în dosarul Herţanu.

La sosirea la sediul DNA, Vlad Cosma a declarat presei că s-a prezentat la această instituţie pentru prelungirea controlului judiciar în dosarul în care este urmărit penal şi cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, iar la ieşirea de la întâlnirea cu procurorii deputatul a declarat că nu va mai contesta în instanţă decizia anchetatorilor.

Totodată, acesta a arătat că procurorii au menţinut toate interdicţiile anterioare, inclusiv aceea de a lua legătura cu deputatul Sebastian Ghiţă, arată Agerpres. Totodata, procurorii DNA Ploieşti au prelungit controlul judiciar şi în cazul lui Sebastian Ghiţă şi a lui Mircea Cosma, acesta din urmă arătând că va contesta măsura prin care se menţine interdicţia de a-şi exercita funcţia administrativă, dar şi că procurorii i-au admis o cerere prin care i se permite să părăsească pentru o perioadă ţara pentru a participa la un eveniment cultural în Republica Moldova.

loading...
PUTETI CITI SI...