Scene şocante în parc: un bărbat a murit, după o bătaie cu partenerul de rummy

Postat la: 19.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Scene şocante în parc: un bărbat a murit, după o bătaie cu partenerul de rummy

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a murit, miercuri seara, într-un parc din oraşul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, după o bătaie cu un prieten cu care juca rummy. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Crima a avut loc, miercuri, în Parcul Tricolorului, în zona B-dul Muncii, din oraşul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că un conflict spontan a izbucnit între doi bărbaţi, de 59, respectiv 61 de ani. În timpul unei partide de rummy, cei doi au început să se certe, iar apoi s-au luat la bătaie. La un moment dat, bărbatul de 61 de ani a căzut la pământ şi a murit, iar un trecător a sunat la 112.

"Am fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că în Parcul Tricolorului, în zona B-dul Muncii, din Reşiţa, un bărbat este căzut la pământ. S-a deplasat un echipaj de poliţie şi ambulanţa. S-a constatat faptul că doi bărbaţi, unul în vârstă de 59 de ani şi un al doilea în vârstă de 61 de ani, au jucat împreună rummy (...) după care, dintr-un motiv necunoscut, s-au certat şi s-au lovit reciproc. În urma acestor lovituri, bărbatul de 61 de ani a căzut la pământ şi a decedat", afirmat Dinu Nicorici.

loading...
PUTETI CITI SI...