Scandal într-un supermarket din Capitală

Postat la: 13.08.2017 11:05 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandal într-un supermarket din Capitală

Scandalul a izbucnit într-un supermarket din Piața Domenii din București. Un bărbat a devenit agresiv cu alte persoane aflate la cumpărături, dar și cu personalul magazinului. În urma conflictului, el a fost reținut, iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Poliției Capitalei, mai multe persoane au sunat la 112 pentru a anunța că, într-un supermarket din sectorul 1, un client este agresiv cu cei din jur. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti de la Secţia 4, care l-au imobilizat pe bărbatul agresiv.

„Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă cu vin, iar un agent de pază i-a atras atenţia. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv faţă de paznic, mai mulţi clienţi ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit şi angajaţi ai societăţii ce asigura paza magazinului, fiind apelată şi Poliţia", arată Poliţia Capitalei.

În urma conflictului, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale. În plus, o poartă de control a magazinului a fost deteriorată, reprezentanţii societăţii comerciale făcând plângere. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violente, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce bărbatul agresiv a fost reținut.