Scandal cu focuri de arma la Lugoj, intre doua familii de romi

Postat la: 18.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandal cu focuri de arma la Lugoj, intre doua familii de romi

Un nou scandal a avut loc in noaptea de joi spre vineri, intre doua familii de romi din municipiul Lugoj, judetul Timis in cadrul caruia un individ a tras focuri de arma intr-o poarta a unei case. Politistii au intocmit dosar penal.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Ionut Sarbu a declarat ca un conflict a avut loc in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 23.00, intre doua familii de romi din Lugoj. "S-a facut uz de arma letala. O persoana necunoscuta a tras focuri de arma spre o poarta a unei case. Politistii au intocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala fara drept. in prezent se fac cercetari in vederea identificarii autorului. Nu au existat victime". A declarat Ionut Sarbu.

Motivul incidentului ar fi neplata unei taxe de protectie in valoare de 20.000 de euro si un imobil din oras. Mai multi vecini care au auzit focurile de arma, dar si proprietarul imobilului au fost audiati de politisti. Traficul rutier a fost blocat pe perioada cercetarilor efectuate si cu ajutorul unui detector de metale, cu care criminalistii sositi de la Timisoara au incercat sa gaseasca fragmente ale tuburile cartuselor trase din masinile atacatorilor, potrivit lugojonline.ro.

 

loading...
PUTETI CITI SI...